• HARVIA Radiant infracrvena kabina

Harvia Radiant infra kabina omogućava vam da se opustite kad god vam odgovara. Kabina radi na principu rada infra grejača koji emituju infracrveno zračenje. Toplota je slična onoj koju proizvodi sunce.

Grejni elementi u infra kabini proizvode suvu toplotu. Toplota ulazi duboko kroz kožu i ima dosta pozitivnih efekata. Stimuliše protok krvi, opušta mišiće, sagoreva kalorije, oslobađa stres i opušta i psihički i fizički.

Tehničke karakteristike

Harvia Radiant infra kabina sadrži instrukcije za instalaciju što olakšava montažu kabine. Može biti montirana na bilo kom suvom mestu, npr u spavaćoj sobi. Vreme rada i temperatura se podešava uz pomoć kontrolne jedinice koja je izuzetno jednostavna za korišćenje. Infra kabina je spremna za upotrebu za manje od 10 min nakon uključivanja. Svetla se takođe mogu uključiti uz pomoć kontrolne jedinice. Oba modela poseduju radio/CD plejer.

Infra kabine su napravljene od hemlok drveta, prijatnog mirisa i svetle boje. Spoljšnja obloga je tamni orah.

Infra kabine imaju moderan dizajn sa puno staklenih površina. Veliki grejni elementi su postavljenji tako da delovanje dugotrajne toplote utiče na sve delove tela. Klupe su pokretne i mogu se skidati prilikom čišćenja.

Infracrvena toplota ne proizvodi štetno zračenje.

HARVIA Radiant infracrvena kabina

  • Tip: HARVIA Radiant infracrvena kabina
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 0.00 din.Pool Set 2015. | Izrada web prodavnice: Sajt19.info