• HARVIA Variant sauna

Harvia Variant sauna je vrlo prostrana i kao takva omogućava visok nivo raznovrsnog uređenja enterijera. Variant sauna je takođe najfleksibilnija od svih Harvia sauna kada je dizajn unutrašnjosti u pitanju. Na raspolaganju su Vam pet mogućnosti odabira materijala za zidove i plafon (omorika, bor, aspen, alder i trrmički obrađen aspen), kao i odabir nijansi prozora i vrata koja najviše odgovaraju Vašem ukusu.

Prilikom kupovine Harvia Variant saune, Vi birate materijal drveta za zidove i plafon kao i enterijer po Vašem izboru. Harvia sauna paketi za unutrašnjost sadrže klupe, naslone za leđa kao i druge elemente za kompletiranje Vaše saune. Takođe možete dodatno oplemeniti izgled Vaše saune odabirom staklenih vrata i osvetljenja za dodatni ugođaj. Imate mogućnost odabira šest varijanti sauna enterijera: Ventura, Scala, Futura, Solar, Exclusive i Formula.

Variant sauna je kompletno izolovana, i kao takva energetski veoma efikasna. Završeci na vratima i prozorima u vidu metalnih lajsni daju jedinstven izgled Vašoj sauni.

Harvia Variant sauna predstavlja modernu finsku saunu u punom sjaju. Klupe kao i celokupan enterijer su osmišljeni tako da zadrže tradicionalni izgled finske saune. 

Klupe, nasloni za glavu i leđa su ergonomski dizajnirani, izređeni od abaši drveta koji je jednostavan za održavanje. Visok kvalitet dizajna enterijera i prigušeno svetlo unutar saune garantuju vrhunski ugođaj.

Dostupan u 25 različitih dimenzija, isporučiva u niz kombinacija spoljnih i unutrašnjih drvenih obloga

HARVIA Variant sauna

  • Tip: HARVIA Variant sauna
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 0.00 din.Pool Set 2015. | Izrada web prodavnice: Sajt19.info